Kezdőoldal
Keresés
Böngészés
Szakkönyvtárak
Hasznos információk
Feltöltés
JaDoX
>>
Rekord
Login Portlet
Elrejt
Admin belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Képmegjelenítő portlet
Kép megjelenítése
Ajánlás
Megjelenít:
keppelne_bognar_erzsebet_ertekezes_DOI.pdf
Megjelenít:
keppelne_bognar_erzsebet_tezis.pdf
Megjelenít:
keppelne_bognar_erzsebet_thesis.pdf
Mentés
Nyomtat
Online PDF nézegető
Megosztás
|
Dokumentum elérhetősége :
A dokumentum adatai:
Cím:
MCPD- és glicidil-észterek képződésének vizsgálata magolajok finomítási és konyhatechnikai hőkezelései során
Szerep / minőség:
szerző
Szerző:
Keppelné Bognár Erzsébet
Invertálandó vagy nem:
nem
MTMT szerző azonosító:
10061181
Szerep / minőség:
közreadó
Doktori iskola:
Szent István Egyetem. Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Doktori iskola székhelye:
Budapest
Ország:
Magyarország
Megjelenési év:
2020
Nyelv:
magyar
A típus neve:
disszertáció
Témakör:
Mezőgazdaság, élelmiszeripar
Altémakör:
Élelmiszeripar
Tárgyszó:
növényolaj, olajban sütés, finomítás
A formátum neve:
PDF dokumentum
Az adatrekord státusza:
ellenőrzött
MTMT dokumentumazonosító:
31919272
DOI:
10.14751/SZIE.2020.081
Kiadó neve:
Szent István Egyetem
Kiadó székhelye:
Gödöllő
Ország:
Magyarország
Szerep / minőség:
témavezető
Közreműködő:
Dr. Somogyi László
Szerep / minőség:
témavezető
Közreműködő:
Dr. Hellner Gabriella
Elhelyezés típusa:
bármilyen elektronikus formában és formátumban (pl. audio és video-formátum)
A szerző, illetve a szerzői jogok tulajdonosa:
elfogadja, hogy a Szent István Archívumban tárolt művek korlátlanul hozzáférhetővé váljanak a világhálón.
Cím:
MCPD- és glicidil-észterek képződésének vizsgálata magolajok finomítási és konyhatechnikai hőkezelései során
Szerep / minőség:
szerző
Szerző:
Keppelné Bognár Erzsébet
Invertálandó vagy nem:
nem
MTMT szerző azonosító:
10061181
Szerep / minőség:
közreadó
Doktori iskola:
Szent István Egyetem. Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Doktori iskola székhelye:
Budapest
Ország:
Magyarország
Megjelenési év:
2020
Nyelv:
magyar
A típus neve:
disszertáció
Témakör:
Mezőgazdaság, élelmiszeripar
Altémakör:
Élelmiszeripar
Tárgyszó:
növényolaj, olajban sütés, finomítás
A formátum neve:
PDF dokumentum
Az adatrekord státusza:
ellenőrzött
MTMT dokumentumazonosító:
31919272
DOI:
10.14751/SZIE.2020.081
Kiadó neve:
Szent István Egyetem
Kiadó székhelye:
Gödöllő
Ország:
Magyarország
Szerep / minőség:
témavezető
Közreműködő:
Dr. Somogyi László
Szerep / minőség:
témavezető
Közreműködő:
Dr. Hellner Gabriella
Elhelyezés típusa:
bármilyen elektronikus formában és formátumban (pl. audio és video-formátum)
A szerző, illetve a szerzői jogok tulajdonosa:
elfogadja, hogy a Szent István Archívumban tárolt művek korlátlanul hozzáférhetővé váljanak a világhálón.
Metaadatséma:
PHD
Részletek megtekintése
Részletek elrejtése
Megtekintve:
1810
FontResizer